Siste nytt

Astrid, Åge og Ron vinnere av årets Sig Halvorsen-turnering!

Søndag 13. juni kl 10.00 gikk 24 spillere ut i shotgunstart og spilte 18 hull. Banen begynner å komme seg nå, og greenene var klippet og rullet for anledningen. Det gjorde en enorm forskjell på greenkvaliteten, og mange kommenterte hvor bra greenene var å putte på i dag. Takk til greenkeeperne Jurgen og Alan!

Uten for mye kø og venting kom vi oss alle i mål, noen fornøyde, noen mindre fornøyde. For ikke å henge ut de sistnevnte, henviser jeg bare til resultatene som nå er tilgjengelig i golfbox!

Vegard Stapnes var nok ikke fornøyd med hull 18, men han va closest to pin på hull 6, og stakk dermed av med det største gavekortet på Sig Halvorsen.

Vinnerne Ron Endresen, Astrid H. Robertson og Åge Sørensen.

I dameklassen spilte Astrid H. Robertson en jevn og fin runde, og vant til slutt med 36 poeng, 3 foran 2.plassen.

I B-klassen for herrer, (de med over 18 i hcp) ble det også konkurrert i poeng. På tross av litt kjedelige scorer på hull 3 og 4, vant Åge Sørensen den klassen med 35 poeng, 3 poeng foran 2.plassen.

I A-klassen for herrer, for de med under 18 i hcp, var konkurranseformen netto slag. Da må man hulle ut uansett hvor mange slag man bruker, til enkeltes frustrasjon. Vinneren ble til slutt turneringslederen selv, Ron Endresen, som gikk på 74 slag. Det ble en netto score på 67, 7 slag foran 2. plass.

På vegne av resten av turneringskomiteen gratulerer vil alle vinnerne, og håper på enda flere deltakere neste år.

RE