Siste nytt

50+ i Maurholen: Kanon arrangement, suveren lagseier og sterke resultater

Endelig var det Egersund GK sin tur til å arrangere 50+.  Og det ble en kjempedag i mellom bygene på Maurholen. Og vår store helt ble Hanna Gudmundson….

Yr.no var ikke nådig på forhånd denne lørdagen. Vi fikk flere avmeldinger, antagelig på grunn av værmeldingene. Likevel gikk 58 spillere fra hele Rogaland ut i Maurholen. Og det gikk mye bedre enn meterologene spådde…. Tross noen byger og litt overvann var mange resultater i toppklasse.

Det er to resultater som skiller seg ut blant mange bra score…Objektivt: Torgeir Tunge som gikk på 68 slag brutto, i langt fra ideelle forhold. Det er noe av det sterkeste runde som er prestert i konkurranse i Maurholen. En stor prestasjon av en god kar fra Stavanger GK som trives godt i Maurholen.

Og så med klubbøyne… Vår kjære Hanna som glimtet til med en imponerende runde. Sterke 40 poeng gav en klar førsteplass. Snakk om å være best når det gjelder!  En utrolig back nine på 22 poeng gjorde susen…. De som kunne bli over 70 år og så spille slik!!!

I samme klasse klasse (eldste klasse) fikk Møyfrid også full klaff. Andreplass på 36 poeng og bare et slag bak Hanna, er fantastisk flott. To jevne runder, og par på hull seks på begge runder, gav godt med poeng.

I yngste dameklasse fikk Kari Pettersen en flott tredjeplass. 30 poeng var bare to poeng bak seier…. Kari har hatt en flott utvikling denne sesongen. Hun var mer opptatt av om hun var bedre enn mannen, Kjell Rune, enn hvordan hun gjorde det mot de andre jentene… Resultatene viste at hun var bedre enn mannen denne gangen….

Mia Hovland, som ligger i tet sammenlagt, hadde ikke dagen lørdag. En sjuendeplass var nok skuffende, men hennes sammenlagt rival, Regiana fra Jæren, bare fikk en plass bedre. Det betyr at det hele blir avgjort på Sandnes om fjorten dager.

I herreklassen har vi berettet om Torgeir sin kanonrunde. Men vår egen Martin Tendenes gjorde sine saker bra, med en knallsterk runde. 79 slag og 37 poeng forteller sitt. Bra Martin!

En fornøyd Martin med 50+ generalen Helge Håland.

I samme klasse spilte Bent Magne virkelig bra. 35 poeng med stryk på de to siste hullene! Og hele fire birdies. En 78 rundeer kanonsterkt.

I eldste herreklasse ble Svenn Inge Nergård vinneren. Han fikk 35 poeng, selv med dobbelbogies på de tre siste hullene. Well done!

I lagkampen var EGK helt suveren på hjemmebane. Hele 14 (!) poeng foran Sandnes på andreplass.

Og så litt om arrangementet. Dette kan klubben. Terningkast 6. Svein og Tommy (med Tuva bak disken) hadde  stålkontroll. Nye hull ble satt på noen greener pga overvann halvveis i turneringen. Alt ble ordnet til det beste for deltakerene.

Fullstendig resultater i golfbox.