Siste nytt

Siste: Hurra for SR-Bank…..

Det meste har gått veien for EGK denne sesongen. Stor aktivitet, mange på nybegynnerkurs, mange nye medlemmer, flere barn og unge i Maurholen. Men den overraskelsen Bent Magne Andreassen fikk mandag tar trolig prisen…

Banksjef for Sr-Bank, Inger Lise Tønnessen kom på en uanmeldt visitt til klubbformann Bent Magne. Med seg hadde hun en sjekk fra Sparebankstiftelsen på hele 200.000 (!) kroner.

Bent Magne ble både overrasket og rørt over gaven. – Jeg ble helt satt ut, sier Bent Magne. Klubben har planer om store investeringer i det flotte golfanlegget i Maurholen. Foruten vann og kloakk, er det et nytt treningsanlegg på gang. Endelig skal klubben kunne tilby barn , ungdom og andre nybegynnere skikkelige treningsforhold

-Det var som et tilskudd til treningsanlegget vi søkte Sparebankstiftelsen. Og vi er ufattelig glad for at Stiftelsen fant oss verdige til denne gaven. Dette gjør en forskjell, og bidrar til at anlegget blir fullført. For en ordentlig dugnadsklubb er dette helt fantastisk!

Inger Lise Tønnessen var også glad for at så store gaver blir tildelt Dalane regionen. Vi har utdeling to ganger i året, sier hun. Denne gangen ble vår region (Bjerkreim, Sokndal, Eigersund og Sirdal), tilgodesett med over 700.000. De siste årene har SR Stiftelsen gitt mangfoldige millioner til foreninger, lag og prosjekter i distriktet. Noe som absolutt bør legges på minne ved valg av bank.

Tusen Takk Til Stiftelsen.