Siste nytt

Tutta: Han jukser som faen…(VG nett lørdag.)

Hadde trodd at nettsiden vår skulle være helt fri for Donald Trump. Men etter å ha lest historien om Tutta og Donald i Verdens Gang på lørdag, klarte jeg ikke å holde meg….

Bilde hentet fra VG.no (https://smp.vgc.no/v2/images/f4a2ac8b-7f5e-422b-b62a-d7b6315216bd?fit=crop&h=902&w=1300&s=98b39574a28db6bb171422b15275f4a23f7640fb)

Vår golf-ener, Tutta, har aldri lagt skjul på at hun har hatt et nært vennskap til Donald Trumf. Og til tross for vennskapet sparer hun ikke på kruttet når hun beskriver Donald og golfen.

Han jukser som faen! Men selv om han bryter alt som er av golfregler og etikette, er han en morsom spillepartner, sier Tutta til avisen. ( Noe vi tror fullt og helt på….).

Trump betaler nok caddien sin så bra at samme hvor langt inn i skogen han slår, ligger ballen hans alltid midt i fairwayen når vi kommer frem.

Videre forteller hun at han konsekvent hopper over den siste avgjørende putten, da han skryter av å være verdens beste putter.

Han skryter også alltid av å ha gått runder på 69 slag, men når jeg spiller med han har han aldri vært i nærheten av å gå under 80….

Jeg bare ler, sier Tutta.

Folk som jukser på golfbanen jukser også i buiesness, sier hun. Og kunne sikkert lagt til poltikken også!

Tenk deg følgende golfkonkurranse: To av verdens mektigste statsoverhode, Donald Trump og Nord Koreas Kim Jong-un, møtes til dyst på golfbanen. Amerikaneren full av juks og fanteri. Koreaneren, som hevder han har gått en runde med hole in one på hvert hull.

Det hadde vært TV underholdning det…..