Siste nytt

«Mor» er pensjonist – fyller 70 i dag

Rett før jul hadde Møyfrid sin siste arbeidsdag i Hellvik Hus. I dag fyller hun 70 år og er gått inn i pensjonistenes rekke. Og det heilt sikkert som en aktiv pensjonist. Det er vel ingen som ser for seg Møyfrid i en uvirksom tilværelse ?Vi slutter oss til blant gratulantene. Møyfrid er et godt eksempel på at syttiåringer ikke er gamle lenger…. Hun har hatt og har en rekke oppgaver i golfklubben. Ivrig på banen og ivrig i dugnadsgjengen. Hun holder blant mye annet, orden i klubbhuset, setter opp vaktlister (stor jobb) og styrer med resultatene i seniormedalen. Og selv om hun pensjonerer seg på den « forrektige» jobben, håper vi inderlig at hun fortsetter engasjementet i Maurholen.

Navn: Møyfrid Hellvik

Alder: 70 (i dag 11.januar.)

Status: Gift med Erik Magnus. To barn. Fem barnebarn.

Yrke: Sekretær, nå pensjonist.

Hpc: 23.2

Hobby i tillegg til golf? Jeg liker å strikke og sy. Tidligere broderte jeg bunadskjorter, men det er det slutt på nå.

Favorittmat og drikke? Oj, det var vanskelig. Men på sparket sier jeg kylling. Og rødvin.

Favorittreisemål? Trenger ikke reise langt for å trives. Alltid kjekt å reise rundt i Danmark. Og i Norge. Det er så mange flotte plasser her i landet.

Favorittmusikk? Er i grunnen altetende når det gjelder musikk. Både rolig musikk og rock, fra den tiden vi var ute og danset.

Favoritt TV program? Vi ser jo en del golf. Ellers liker jeg Symesterskapet og innredningsprogram som Tid for hjem.

Billedtekst: Hellvik Hus gjorde stas på Møyfrid siste arbeidsdag.

Og så over til golfen…….

Hvordan og når begynte du med golfen? Før EGK ble startet reiste vi til Jæren. Kurset tok vi der. Kjørte både to og tre ganger i uken for å trene. Og synest det var gildt. Og så var det noe vi kunne gjøre sammen! (For øvrig er Jæren GK sin bane på Grødem rett i nærheten av barndomsheimen til Møyfrid.)

Hva er det kjekkeste med golf? Komme seg ut. Og å konkurrere. Jeg liker å konkurrere!

Beste golfopplevelse? Det må være da Erik og jeg spilte finalen i bedriftsmesterskapet i Rogaland. Og vi som spilte for Hellvik Hus slo alle de «ungdommene» fra Stavanger området. Det var en kjekk opplevelse.

Favorittbane i Norge? Det er selvfølgelig Maurholen.

Og i utlandet? Vi var med Aud og John Ivar i Portugal og fikk spille Praia D’el Rey. Det var en flott bane.

Favorittkølle i bagen? 5 er hybriden.

Hva kunne du tenkt deg annerledes i klubben vår? Jeg trives godt med slik vi har det.

Din målsetting med golfen? Å kunne spille enda mer golf! For tiden sliter jeg med ryggen og kan ikke spille golf i det hele tatt. Håper det ordner seg slik at jeg kan få spille og konkurrere mer, nå når jeg får bedre tid.

Og så vil vi bare ønske Møyfrid en fin bursdag og en god pensjonist tilværelse…..