Siste nytt

Meget godt seniormiljø – men plass til enda flere!

Er du i Maurholen Golfpark mandager og onsdager rundt klokka 10.00, vil du finne et yrende liv av glade og spreke pensjonister av begge kjønn. Kommentarene sitter løst når pensjonistene treffes to ganger i uka til seniormedal.

Vi pleier å ligge på rundt 20 spillere hver gang, kan Møyfrid Hellvik fortelle. Møyfrid har i en årrekke vært primus motor for seniormedal, og har vært med å organisere og lede denne turneringen siden den spede begynnelse. For tiden er det en spent stemning innad i seniorgjengen, da Møyfrid har sagt hun vil ha avløsning som leder av medalen. De aller siste ryktene skal derimot være at Møyfrid fortsatt har døra på gløtt for å fortsette jobben, men med klare føringer for hva som skal til for at hun skal fortsette. Det snakkes om pågående og harde, men vennlige, forhandlinger! Da denne artikkelen gikk i trykken, var ingenting endelig avgjort. Det redaksjonen imidlertid vet, er at seniormedalen kommer til å fortsette som før, uavhengig av hvem som har det øverste, organisatoriske ansvaret.

For at det ikke skal bli for «klikkete» under golfrunden, trekkes det grupper før hver medal. Slik får en til at alle spiller med alle i løpet av en sesong – noe som er med å bidra til større tilhørighet og at det blir bra sosialt, sier Møyfrid.

Møyfrid håper at gjengen av pensjonister som samles på mandager og onsdager bare skal bli enda større. Så dersom du tenker at dette kunne vært noe for deg, kom deg i Maurholen på mandager og onsdager. Gjengen kommer til å ta deg godt imot! Kaffi og den gode drøsen før og etter runden med golf, er like viktig som golfen i seg selv. Det å dele forhåpninger til runden i forkant av runden, samt å dele sine skuffelser og gleder etter en runde golf, må jo være noe av det beste en kan foreta seg en mandag og onsdag formiddag!