Siste nytt

Rogaland 50+: Nå er det klart for påmelding…..

Den populære 50+ turneringen starter rekordtidlig i år. Allerede 1. april  (ingen aprilsnarr) braker det løs. Og starten er i Maurholen. Tidligere har vi hatt finalen, nå er det vi som skal kjøre det hele i gang..

I følge de andre klubbene er det stor interesse for denne første turneringen. Det ventes å bli fullt (72 deltakere). Påmeldingen er nå klar, og jeg ser at i morgentimene tikker det allerede inn navn på listen..

Der er like enkelt å melde seg på i år som i fjor. Tommy har lagt inn link på vår hjemmeside. Gå inn på aktiviteter (oppe på siden). Så til 50+ og så til turneringen Egersund. Mrk: I år går det ikke an å melde seg på for hele sesongen. Men det står under hver turnering når påmeldingen begynner.

Det er å håpe at flest mulig melder seg på, i alle fall den turneringen på hjemmebane. Vi har fått et ry som den ivrigste klubben i 50+, og mitt ønske er at vi viser det i alle fall i Maurholen !!

Det er fortsatt stableford som er viktigst, men også bruttokonkurransen fortsetter. Og så har vi lagkampen da.

Vær rask å meld deg på!  Ikke minst ønsker vi de nye 50 åringene velkomne…..

Lurer du på noe? Ta kontakt med Leif Sigurd tlf 90059870.