Siste nytt

50+ på Jæren: Martin og Åge holder oss inne i lagkampen.

Hyggelig mange EGK’ ere trosset vind og vær for å delta i den sjette runden i 50+. Heldigvis ble verken vinden eller regnet så ille som forespeilt, men forholdene var slett ikke optimale. Til gjengjeld var banen i en bedre stand enn vi har sett på lenge.

Åge Sørensen spilte en ny god runde. Godt spill og nedskriving i vanskelig forhold på Jæren.
Åge Sørensen spilte en ny god runde. Godt spill og nedskriving i vanskelig forhold på Jæren.

I dameklassen har EGK jentene vært blant de beste hele sesongen. Så også på Jæren. Både Astrid Robertson og Else Kalberg Iversen gjennomførte en god runde. Det resulterte i en delt 5. plass på gode 31 poeng på begge to. Mia Hovland fulgte etter på en 9. plass med 25 poeng.

Disse resultatene vil gjøre godt i sammendraget der våre jenter ligger riktig så godt an. Sammenlagtlisten kommer vi tilbake til da golfboxen spilte arrangøren et puss. Else presterte for øvrig en flott birdie og kom med det på listen i konkurransen om å bli birdiedronningen.

En fornøyd Else K. Iversen spilte en god runde og fikk en birdie på Jæren lørdag.
En fornøyd Else K. Iversen spilte en god runde og fikk en birdie på Jæren lørdag.

I herreklassen ble det enda flere EGK poeng. Både Åge Sørensen og Martin Tendenes klemte til med en runde på 37 poeng. Dette holdt til en delt 8. plass. Noe som gjorde kjempegodt i den prestisjetunge lagkampen. Olaf Hovland hadde, med gode 34 poeng , det tredje tellende resultatet for klubben.

Best lørdag var Hå buen Jan Magne Obrestad. Den erfarne spilleren slo til med sterke 41 poeng og utrolige 76 slag. Imponerende under rådende forhold.

Fullstendige resultater i golfbox.

Som tidligere nevnt kommer vi tilbake til sammenlagt resultatet etter en ny gjennomgang,