Siste nytt

Pokalen til Sokndal – igjen.

Altifiber gikk seirende ut av årets bedriftserie. I finalen vant de over Norrøn, etter godt og stødig spill. Og samlet sett har Altifiber vært suveren under hele turneringen…

Altifiber erobret den første vandrepokalen til odel og eie for tre år siden. Etter det har det gått så som så. Men så kom de gyselig tilbake dette året. Odd Arne Øybakken og Simen Sire har til dels herjet med konkurrentene. Et tap (mot Hellvik Hus) i i seriespillet måtte de tåle, men de fikk revansj mot samme lag i semiefinalen. Riktignok etter omspill.
Norrøn som var finalemotstander har spilt bra gjennom hele serien.

Årets turnering var veldig vellykket. Takk til de deltakende lagene. Alle kampene ble spilt i tide og sluttspillet kunne avvikles som planlagt. Interessen er så pass stor at vi må tenke på ny turnering neste sesong. Noen lag har allerede meldt seg på. Denne spilleformen er veldig gøy!