Siste nytt

Hole in one!

Sjelden har vi hørt maken til gledeshyl i Maurholen som vi fikk høre rundt hull åtte mandag. En jublende Ole Andre Dyrnes (25) klarte det alle drømmer om….

Med et perfekt treff med sekser jernet fløy ballen av gårde på det vanskelige par tre hullet. Den landet til venstre på fringen, før den spratt til høyre og rullet rett i hullet. – Jeg har aldri opplevd maken til følelse, sier Ole Andre når han har «landet» litt utpå kvelden.

Ole Andre har bare spilt golf litt over et år. Han har trent veldig systematisk og mye. Han fant fort ut at det nyttet lite å slå langt, når det var nærspillet som sørget for at det ble mange slag. Det førte til uttallige treninger på putting greenen. Som i neste omgang har gitt resultater.

Det er ikke mange nye golfere som har handicap 16,7 etter et år spill. Og det var før knallrunden (39 slag) mandag.

Vi gratulerer!