Siste nytt

Suksess for storturnering i Maurholen!

Årets største turnering, Rogaland 50+, ble arrangert i helgen. Banen, været, resultater og arrangement stod til terningkast seks!

Endelig klaffet det for Martin Tendenes. Han har vært blant de beste i denne turneringen i mange år, men har slitt litt denne sesongen. Men så klemte han til på hjemmebane. Klar seier i yngste herreklasse. Med imponerende 38 poeng og 77 slag. Ekstra sterk var «back nine» de han fullførte på to over par!!!

Det gjorde at han bykset opp på sammenlagtlista. Av 61 deltakere i denne klasse ligger han nå på 13 plass.  I samme klassen ligger Karl Magne Pettersen på en fin fin 3. plass. I helgen spilte han til 33 poeng og en sjuende plass.

I yngste dameklassen er Karen Gajhede den som forsvarer EGKs ære. Etter en fin tredjeplass i Maurholen er hun nummer to i den gjeve sammenlagten.

I eldste herreklasse har vi sammenlagtlederen i Åge Sørensen. Det er sterkt da klassen består av over 40 deltakere. Han hadde ikke full klaff på hjemmebane. Men 31 poeng er en runde midt på treet.

Da er det bare å ønske våre spillere lykke til i de gjenværende turneringene, Sirdal 27.8 og Jæren 3.9.

Banen var helt fantastisk under turneringen. John Ivar og Jørgen hadde sørget for raske og gode greener. Det vanket mye skryt fra de tilreisende.

Skryt var det mye av om arrangementet også. Alt klaffet og deltakerne koste seg både på banen og terrassen etter runden.

Noe som gjør EGK til en av de aller beste arrangørene er premieutdelingen. I tillegg til de beste får sine gavekort, trekker vi ut mange premier  blant deltakerene.  Takk til Kiwi Eiekrysset, Berentsen Brygghus, Pedersen Frisør, Rebusboka, Mega Eikunda og Shell Eiekrysset for bidrag.

Takk også til de fra klubben som gjorde turneringen så vellykket for både medlemmer og tilreisende.