Siste nytt

Særs vellykket Dalane Energi Parturnering!

Søndag stilte hele 20 par opp på turnering i Maurholen da Dalane Energi var vert for årets første storturnering i Maurholen.  Dalane Energi bidro med flotte gevinster til de beste lagene. Golfklubben setter stor pris på samarbeidet vi har med Dalane Energi på denne, som etter hvert skal bli, årets faste åpningsturnering.

Det ble rimelig jevnt i toppen, og lagene leverte stort sett gode prestasjoner.  Aller best var Jan Christian Søyland og Åge Sørensen som til sammen over de 18 hullene spilte 14 slag under sine handikapp, med sluttskåren for laget på totalt 56 slag, inkludert handikapp.  En flott vinnerscore!  Ikke så langt bak Sørensen og Søyland kom William Meyer og Jone Aase som gikk 12 slag under par, med totalt 58 slag.  Den siste pallplassen tok Beate og Stig Kydland, som gikk 11 slag under eget handikapp, på totalt 59.slag.

Vinnerlaget bestående av Åge Sørensen og Jan Christian Søyland

Dalane Energi hadde satt opp Hole In One-premie på 5.000 kroner på hull 4, til den spilleren som klarte å få HIO.  Men ingen klarte dessverre det kunststykket.

På hull 6 var det Closest to pin.  Espen Stornes var nærmest av alle spillerne med et utslag som havnet om lag 2 meter fra pinnen.

Etter turneringen ble det trukket ut noen gavekort på strøm fra Dalane Energi, slik at de som ikke hadde sin beste dag på banen, allikevel kunne ta med seg noe hjem fra turneringen.

Alt i alt en kjempedag i Maurholen, der været viste seg fra sin beste side – sol, skyfritt og minimalt med vind.

EGK takker vår gode sponsor, Dalane energi for flott samarbeid rundt turneringen!