Siste nytt

50+ på Ogna: Jentene reddet EGK !

Det var en kald fornøyelse da 50+ turneringen ble arrangert på Ogna 1. mai. Men jentene våre spilte godt og holdt EGK inne i varmen i klubbkampen. Best av alle var Mia Hovland – igjen…..

Og dermed stiller Mia med to seire av to mulige i den yngste dameklassen. Og med nedskrivingsresultat i begge turneringene. Dette er bra, Mia. På Ogna ble det sterke 37 poeng og gode 90 slag. Runden var jevn og hadde ingen stryk. Marianne Gravdal fulgte opp med en flott fjerdeplass. Selv om sammenlagtlista ikke er oppdatert vil jeg anta at Mia og Marianne har de to øverste plassene der også…

I eldste dameklassen imponerte Møyfrid med en fin andreplass, knepent slått av Jærens  Berit Sele. Og dermed ligger også Møyfrid godt an i sammendraget etter to turneringer. Hanna Gudmundsson spilte også bra og oppnådde en fjerdeplass.

I herreklassene var det verre.  I den yngste, og største, klassen var Martin Tendenes den beste med   28 poeng. Det holdt til en 13. plass, langt under pari for den godeste Martin. Denne dagen var det putteren som ikke spilte på lag….

Martin nær Himmelrommet, selv om det ikke var noe guddommelig spill denne dagen.

I eldste klasse hadde Åge Sørensen samme poengsum (28), noe som holdt til en sjetteplass. Svenn Inge Nergård hadde et poeng mindre.

Lagkampen består som kjent av de tre beste klubbspillerene sine resultat på hver turnering. Denne gang var det Mia, Marianne og Møyfrid som spilte såpass at vi henger med i klubbkampen.

I «gamle dager» hadde Norge de tre S ene på skøytebanen. Nå har EGK de tre M ene…..

Våre venner i nord, Ogna GK, skal ha skryt for et flott arrangement.

De tre neste turneringene i årets 50+ er:

Maurholen         25.05     (Fulltegnet med stor venteliste)

Prekestolen       2.06        (Fortsatt ledige plasse.r)

Randaberg         15.06     (Fortsatt ledige plasser.)

Skal vi holde tritt i lagkampen får vi håpe på at minst tre EGK spillerene tar turen til Preikestolen. Det er som regel færre spillere med der, noe som gjør at mulighetene for en god sammenlagtplassering styrkes ved deltakelse.