Siste nytt

Torsdagsgolfen endelig i gang!

Torsdag møtte 11 spillere til årets første torsdagsgolf.  Torsdagsgolf er ment å være for alle spillere i klubben – et breddetilbud innen turnering – eller en såkalt lavterskelturnering.

I denne turneringen er en på 54 i handikapp kanskje enda mer velkommen enn en på 1,0 i handikapp – selv om turneringen som sagt skal være for alle!  Turneringen er skreddersydd for de av våre medlemmer som gjerne ikke har en fast spillegjeng de spiller med, eller for deg som nettopp har begynt med golf og ønsker litt selskap på golfrunden, eller kanskje trenger litt råd og veiledning for å komme videre.  Det sosiale er alltid i fokus når en spiller golf, men i akkurat denne turneringen er det sosiale aller mest i fokus!

På torsdag var det surt for de 11 som hadde tatt turen for å spille torsdagsgolf i Maurholen!  En sur nordvest liten kuling, med gradestokk som viste 5-6 grader, ga runden en ekstra utfordring for spillerne.

Birger Christensen

I blåsten var det Birger Christensen som klarte seg best.  Han oppnådde 18 poeng på runden – en meget god score, vær og forhold tatt i betraktning.  På andre plass fulgte Helge Leidland med 16 poeng, mens Odd Hovland tok den siste pallplassen, og endte på tredje plass med respektable 15 poeng.

Turneringskomiteen håper på godt oppmøte på torsdagsgolfen, framover.  Påmelding skjer via Golfbox, eller ved personlig oppmøte på golfbanen en halvtime før start, klokka 18:00!