Velkommen til Øyvind Sælevik Memorial

Lørdag 16. juni arrangeres for 3. gang klubbmesterskapet i stableford, nå Øyvind Sælevik Memorial. Turneringen, og et eget opplegg med sosialt arrangement på kvelden, ble satt sammen og gjennomført av vår gode venn Øyvind Sælevik.

Øyvind hadde selv ideen til et eget klubbmesterskap stableford, altså der alle konkurrerer på sitt eget handicap. Og han var også ansvarlig for festen på kvelden etter at klubbmesteren var kåret.

I år vil det igjen holdes fest for alle klubbens medlemmer, vi oppfordrer alle å ta turen! Det vil bli servert mat, premieutdeling, quiz, musikk og masse god stemning. Mer info kommer, men meld deg på! Påmelding er med følge for de som ønsker sendes til sigmund@promail.no Folk kan også melde seg på gjennom arrangement opprettet på facebook gruppen til Egersund Golfklubb. Husk å kommentere om du tar med følge! DET ER  BINDENDE PÅMELDING!

Dermed ønsker vi velkommen til klubbmesterskapet i stableford, og andre utgave av Øyvind Sælevik Memorial.

Ansvarlig for gjennomføringen av denne turneringen er Øyvinds egen golfgjeng som han spilte sammen med hver mandag, og som han reiste på golfturer sammen med årlig. Det vil bli masse premier både til topp 3 i hver klasse og mange wildcard premier!

På vegne av klubben og Øyvinds golfvenner vil jeg oppfordre alle medlemmer som har anledning til å melde seg på turneringen og tilhørende fest. Sammen skal vi kåre klubbmester stableford, ha en hyggelig golfdag, og samtidig hedre minnet til en god golfvenn.

Påmelding til turnering finner du i golfbox.