Siste nytt

Torsdagsgolfen: Årets sesong endelig i gang!

Etter noen torsdager med dårlig vær og lite deltakelse var det en god gjeng som møtte opp denne gangen. Noen byger var det saktens denne torsdagen og. Men gode resultater ble oppnådd selv om banen var bløt…

Best av alle denne gang var Arve Jensen med gode 18 poeng. Han spilte dermed opp mot sitt beste, og birdien på hull 2 var med og gjorde susen. Slått på målstreken ble Birger Christensen. Han hadde samme poengsum, men ble slått på regelen om høyere handicap. Hadde du ikke tøyset på hull 9 Birger. Hadde dette blitt en kanonrunde…Golfkompisene Lars Tore Sviggum og Ron Endresen hadde begge 17 poeng. Mens Lars Tore satte birdien på hull 1, klemte Ron til med en sjelden eagle på samme hull.

Deltakelsen var som sagt bra denne torsdagen. Noen av de nye spillerene har oppdaget denne uformelle turneringen. Men det er plass til mange flere. Og hvor i all verden er damene???

Hver torsdag kl. 18.00 (fremmøte senest 17.45) er det samling. En oppfordring fra turneringskomiteen: Still opp. Dette er gøy!

Resultater:  (Fullstendige resultater i golfbox):

Poeng:                                                                       Bruttoslag:

Arve Jensen                18 poeng                                Lars Tore Sviggum                 37 slag

Birger Christensen     18                                           Ron Endresen                         38

Lars Tore Sviggum     17                                           Arve Jensen                            40

Ron Endresen             17                                           Håken Skogly                          40