Siste nytt

Klart for torsdagsgolfen!

Nå er vi endelig i gang med sesongen. Seniormedalen er godt i gang og denne uken starter torsdagsgolfen. -Vi håper mange nye og de mer etablerte golferene møter opp på torsdagene fremover, sier turneringsansvarlig Birger Christensen.

Det meste er etter malen de siste åra. Fremmøte/påmelding innen 17.45. Oppsett av flighter og start 18.00. Hvis det er spesielle ønsker om flighter vil det hensyntas. For eksempel damer i samme flight, eller nye sammen med noen de kjenner. Det spilles ni hull, alle fra rødt. Og med fullt klubbhandicap, altså opp til 54.

Nytt av året er at startkontigenten er satt ned til 30 kroner. Juniorer og deltakere på Veien til Golf har gratis kontingent!

La 2016 bli det året vi samles i Maurholen på torsdagen! Pause Skjærtorsdag, ellers hver torsdag frem til ferien.