Siste nytt

50+: Lagkampen er det viktigste…

Seniorene i Egersund GK er imponerende flinke til å stille opp i den populære 50+ turneringen. Med så god deltakelse er det vanskelig å hevde seg, men enkelte av våre medlemmer ligger godt an i sammenlagten når tre konkurranser gjenstår.

Det er i dameklassen vi gjør det best. Astrid Hetland Robertson leder etter fem konkurranser. En sterk prestasjon, da det er hele 39 damer som har deltatt så langt. Bra av Møyfrid Hellvik også, som innehar en flott fjerdeplass. Men mye kan skje ennå… Reglene er slik at det er de fire beste rundene som teller sammenlagt. Det betyr at de som deltar i flere enn fire konkurranser kan stryke de dårligste. Og med konkurranser på Jæren, Sirdal og finalen i Maurholen igjen kan resultatlisten forandre seg.

I herreklassen  ligger Leif Sigurd Fisketjøn på en 3. plass. Kjell Iversen (7.) og Åge Sørensen (14) er hakk i hel…

Det blir også konkurrert på beste bruttoscore. Der har tradisjonelt ikke EGK erne hevdet seg spesielt godt. Det er mange gode golfere, med lavt handicap som deltar. Best av våre er Kjell Iversen på 9. plass. Martin Tendenes (nr 22),  Torbjørn Lunde (nr 23) og Olaf hovland (nr 24) følger deretter av EGK erne.

Men vi er vel alle enig om at det er lagkampen som er den viktigste konkurransen. Vi har jo fjorårs-seieren å forsvare… Her teller alle 8 konkurransene. Dessverre får en vel si, da vi har hatt to svakere laginnsats på Preikestolen og Sandnes. Men vi holder 2. plassen. Men klart bak Sandnes. Viktigs for oss er å være foran Ogna og Jæren, og det er vi… I fjor var det på slutten vi avgjorde det hele, kanskje det samme kan skje i år?