Siste nytt

Superlørdag i Maurholen!

Bli med på ny turnering og jubileumsfest lørdag 11.juni.

PULS Open, Egersundsmesterskapet i Stableford 11.juni kl.10:00

PULS Open er årets store nyhet i turneringskalenderen.

Her skal vi for første gang kåre klubbens beste stableford-spiller, dame og herre.

Turneringen er for alle medlemmer og alle hcp, men medlemmer med hcp 36 – 54 spiller med 36,0.

Som Dere ser utfra navnet på turneringen, så har vi fått med oss PULS-Treningssenter på laget med daglig leder Ragna T. Kydland i spissen.

Pulskydland

PULS sponser turneringen med fine premier til 1, 2 og 3-plass i både dame og herre-klassen samt Hole-In One premie på Hull 4.

På turneringsdagen stiller PULS villig opp og vil være tilgjengelig for de som kanskje trenger litt ekstra forberedelse?

  • Har du en skranten kropp som trenger litt massasje før utslag?
  • Eller kanskje ved runding mellom hull 9 og hull 1?
  • Trenger du litt tips og råd til en god oppvarming?
  • Eller kanskje du bare trenger en prat for å få roet nervene?

Mulighetene til en bedre dag har du i alle fall.

Påmeldingsfristen går ut fredag 10.juni og vi håper å se deg i Maurholen.

Dobbelfeiring i Maurholen, 11.juni kl.19:00!

I år har Egersund Golfklubb mye å feire!  Det er sikkert ikke så mange som er klar over det, men Egersund Golfklubb ble grunnlagt i 2001.  Vi har dermed 15 årsjubileum i år som klubb! I tillegg til dette er Maurholen Golfpark 10 år i år.  I 2006 ble banen offisielt åpnet!

I den forbindelse ser styret i Egersund Golfklubb muligheten til å kombinere denne nye turneringen med en aldri så liten markering i Maurholen. Lørdags kveld klokken 19:00 arrangerer derfor Styret en jubileumsfest, etter at folk har fått piffet seg litt opp etter turneringen. Vi setter opp party-telt i forbindelse med driving-rangen, vi fyrer opp grillen og kjører noen morsomme aktiviteter/konkurranser utover kvelden. Og som seg hør og bør på en jubileumsfest, håper vi at det kan bli litt allsang og gitarspill i teltet etter hvert som kvelden lakker og lir ut i de små timer…

Klubbens mål er at denne dagen skal bli noe som huskes både for en kjekk og ny turnering og ikke minst for en sosial og festlig markering av klubben vår.

Styret ønsker å gi klubbens medlemmer en ekstra påskjønnelse i forbindelse med alt dugnadsarbeidet medlemmene bidrar med for å få hjulene til å gå rundt i klubben vår. Vi synes den fenomenal innsats blant klubbens medlemmer i forbindelse med årets 17.maiarrangement toppet det hele. Styret synes derfor det var en god ide å slå sammen nyvinningen «Egersundsmesterskapet i Stableford» med en jubileumsfest nå før ferien. Styret har derfor besluttet at turneringen skal være gratis for alle klubbens medlemmer, og at grillmat på kvelden også dekkes i sin helhet av klubben. Så kan hver enkelt ta med seg det som de eventuelt mener skulle mangle, utenom.

Styret håper at alle som bruker Maurholen Golfpark finner veien til golfbanen både under turneringen og på kveldsarrangementet! Vi vet at mange spillere liker å spille med spillere de kjenner når en spiller vanlige selskaperunder. Dette kan være en god anledning til å treffes litt mer uformelt på kryss og tvers av vante konstellasjoner, og forhåpentligvis kan dette være med å spleise oss som klubb enda tettere sammen. Det er i alle fall styret sitt håp med arrangementet!

Vi håper derfor at ALLE medlemmer av Golfklubben stiller opp og blir med på jubileumsfesten, enten du er «Veien til golf-medlem», «Greenfeemedlem» eller «Hovedmedlem»!

Påmelding til turneringen er åpen i Golfbox. For å få kontroll på hvor mye mat vi skal bestille inn, gjør vi det som følger:

  • De som er påmeldt turneringen i Golfbox, er automatisk påmeldt jubileumsfesten om kvelden.
  • Dersom en kun vil spille turnering, og det IKKE passer å være med på jubileumsfesten om kvelden, så sender du en melding om dette til Svein Andreassen på mail eller sms som beskrevet i punktet nedenfor
  • Dersom en KUN vil være med på jubileumsfesten om kvelden og IKKE vil delta på turneringen, er dette også lov! Vi ber da at en melder seg på via mail/sms til Svein Andreassen, på tlf. 45 86 87 87 eller sveinan1@gmail.com, innen 10.juni klokka 12:00.

Vi gleder oss, og håper MANGE av våre medlemmer i Egersund Golfklubb støtter opp om arrangementet!

Når det gjelder festen så legger vi inn et lite værforbehold…

Mvh

Turneringskomiteen og Styret i Egersund Golfklubb.