Siste nytt

Bedriftserien godt i gang!

Tjue bedriftslag spiller om heder og ære i den populære bedriftserien denne sesongen. Og etter en tredjedel av kampene er spilt er det noen overraskelser på resultatsiden…

Alle resultatene ligger inne under aktiviteter / bedriftsgolf i headingen.

Det ser ut som det blir en jevn batalje dette året. Og dermed hard kamp om sluttspillplassene.

I pulje 1 har den suverene fjorårsvinneren, El-Experten en seier og et tap. Sterk seier over Dalane Tidende, mens Covent ble for sterke. Det kan bety at Jostein Jensen & Co. seiler opp….  Hovland Trevare har også fått en god start ,og neste  ukes kamp mot Covent blir veldig spennende og kan være avgjørende i toppstriden….

Hellvik Hus fikk en knallstart i pulje 2. Å oppnå 24 poeng i en kamp er meget sterkt! Aker Solution kom imidlertid sterkt tilbake og klarte gode 23 poeng mot Mæland. Hyggelig er det og at Altifiber har startet så godt. Seier over fjorårsfinalisten, Iversen Revisjon, henger høgt.

Hårgalleriet er det laget som har startet best i pulje 3. Sammen med DnB / Wintershall.  Disse to lagene braker sammen i neste uke. Både fjorårstreeren, Jan Petersen og Glødefisk fra Bryne har hver sin seier, mens Kvia er kommet litt på etterskudd i starten. Men kjenner vi Martin rett, kommer de plutselig tilbake…..

Aker Solution sitt andrelag (også kalt juniorlaget) har sammen med NG/ Spar inntatt førersetet i  pulje 4. Disse to skal også møtes i kommende uke.