Siste nytt

Torsdagsgolfen: Endelig dameseier!

På årets aller siste torsdagsgolf så slo Irene Hellum til.  Flotte 20 poeng under ufyselig forhold er veldig sterkt. Og mørket kom også litt før arrangørene hadde sett det for seg….

Det var imponerende at det i det hele tatt møtte opp til årets siste torsdagsgolf. Regnet høljet ned og banen var – for en gangs skyld –  bløt og med overvann flere plasser. Irene, som hadde det høyeste handicapet  av deltakerne, taklet forholdene best. 20 poeng og nedskriving er rett og slett imponerende.

IMG_0707
Irene Hellum

Lars Tore slutter aldri å overraske. Tre over par under rådende forhold er sterkt.

Dermed er torsdagsgolfen over for i år. Deltakelsen har vært god, men det hadde vært god plass for flere. Turneringsgeneral Birger Christensen sier at fra søndag 3. oktober blir denne turneringen avholdt på søndagene. Møt opp i god tid før 10.00. Han lover at premien til beste dame (såfremt minst tre deltar) står ved lag…

Resultater
Stableford Bruttoscore
1. Irene Hellum 20 Poeng 1. Lars T. Sviggum 38 slag
2. Pete Seglem 18 Poeng 2. Jan O. Reinertsen 40 slag
3. Lars T. Sviggum 17 Poeng 3. Pete Seglem 45 slag
4. Jan O. Reinertsen 17 Poeng