Siste nytt

Seier til Team Gløpstad!

Lørdag 8. mai var det klar for årets første turnering i Maruholen. Turneringen ble raskt fullbooket, og faktisk slik at 2 lag havnet på venteliste.

Vi i turneringskomiteen synes det er veldig hyggelig at så mange stiller opp når vil bruker mange timer på å organisere turneringer. Kom forresten gjerne med tilbakemeldinger og ønsker enten direkte til oss eller på epost om dere har ris eller ros.
Så til turneringen! Det ble spilt med netto slag med fullt handicap, og slik at det beste resultatet pr. hull innad i laget ble tellende. Det skulle gi muligheter for gode resultater! Og mange gode resultater ble det.
På en sterk 3. plass havnet Bent Magne Andreassen og Martin Tendenes. En sluttscore på minus 9 og 61 slag er veldig imponerende av 2 spillere med singlehandicap!
På andreplass havnet Team Fluge. Fabian og Fartein endte til slutt på sterke minus 11, med en veldig irriterende netto dobbel bogey på hull 18.
Best resultat av alle fikk Håvard og Jarle Gløpstad. De endte til slutt på minus 12 og 58 slag netto. Imponerende!
Turneringskomitten gratulerer vinnerne og håper like mange stiller opp på neste turnering, Sig Halvorsen søndag 13. juni.
På vegne av turneringsledergjengen Vegard, William og meg selv, takker vi også alle andre som bidrog til at det ble en fin turnering.
RE