Siste nytt

Vellykket treningsdag i Maurholen!

Den første pro dagen med Jan Egil Nærland ble en suksess. Alle tre øktene var på det nærmeste fullbooka, og deltakerne fikk gode tips om både det ene og det andre.

Til og med klubbmester Ron Endresen nyter godt av gode råd fra Jan Egil

 

Treningsdagen var lagt opp med tre økter, der medlemmene kunne melde seg på det de ønsket. Lista (max 8 personer pr økt) ble fort fylt opp. Av spillere på alle nivå. Og tilbakemeldingen var unison: Dette var nyttig!

Så var det ikke hvem som helst som var instruktør denne høstlørdagen. Jan Egil Nærland er en av norges dyktigste trenerkapasiteter. Han har virket rundt 30 år i golffaget. Nylig som trenerstilling i Team Norway / Norges Golfforbund. Han har også vært lærer på golflinja på Wang Toppidrett.

Det blir ny treningsdag med Jan Egil til våren.

Øving gjør mester…..