Siste nytt

Kiwi Rogaland 50+: Mot en spennende finale!

I helgens turnering i Sirdal var det på ny damene som gjorde susen. Astrid Robertson og Mia Hovland vant hver sin klasse og ligger særs godt an i sammenlagten…..

I herreklassen ble Arne Gudmundson nummer tre i eldste klasse, samme plassering som Kjell Iversen fikk i yngste seniorklasse.

I Kiwi Rogaland 50+ gjenstår det bare en turnering, nemlig finalen på Jæren. Selv om vi ikke kan klare lagkampen i år (ligger på en «trygg» andreplass), har EGK erne gjort det bra i sammenlagtkonkurransen. Som kjent er det de fire beste rundene som teller her. . I yngste dameklasse ligger våre to, Mia og Marianne, helt likt før finalen. Astrid leder den andre klassen. I herreklassen ligger Åge på en pen andreplass i den eldste klassen. Leif Sigurd innehar samme plassen i den andre klassen, men klart bak egersunderen Rune Molund som spiller for Jæren GK. Lagkampen ser det ut for å bli lett match for Jæren GK dette året….