Egersundsmatchen: En skikkelig finalethriller!

For en finale… Da Svein Andreassen og Kjell Iversen hadde spilt seg frem til finalen i Egersundsmatchen regnet de fleste med en jevn kamp.  Men dette ble en «gysare» av en kamp der det ikke ble avgjort før på hull 20.

IMG_0759

Verken Svein eller Kjell hadde vunnet denne prestisjetunge klubbmesterskapet tidligere. Og det var tydelig at det var noe begge to hadde lyst på… Vi snakka med finalistene da de passerte første runde. Da var stemningen god, og Svein ledet med 1 opp. Etter det var det helt jevnt, og de vekslet om å være i føringen.

Da Svein hadde en opp etter hull 16 og spillerne delte det påfølgende hullet, var oppgaven klar. Kjell måtte vinne hull 18 for å få omspill. Og der slo konkurransemannen Kjell til… Et supert innspill fra et ikke altfor godt leie gjorde at han til de grader var med i kampen igjen. Og omspillet var sikret.

Hull 19 endte også likt (par på begge) og dermed skulle alt avgjøres på hull 20. Der hadde Kjell slag på Svein, noe som til slutt ble avgjørende. Bogey på begge, og dermed gikk Kjell seirende ut av duellen. Jevnere kan det ikke bli.

Match er kjekt og det var to verdige finalemotstandere som møttes. Honnør til begge for godt spill.