Siste nytt

Endelig starter årets Rogaland 50+!

Mange spillere har spurt hvor det blir av årets 50+ turnering. Vi kan med glede fortelle at den nå er rett rundt hjørnet….  Søndag 24. mai starter dette populære arrangementet.

Vi har måttet vente på direktivene for å arrangere konkurranser, sier lederen av styret Helge Håland til nettsiden vår.  De to første spilledagene (på Solastranden og Ogna) måtte utgå, men den neste, på Randaberg, går etter planen.

Det vil si at arrangement før 15. juni må avvikles på en litt annen måte. Maks 50 personer kan være på plass, noe vi selvfølgelig retter oss etter. Vi løser dette ved å kutte shot-gun og kjøre vanlige starttider. Det samme vil vi måtte gjøre i Stavanger 1.6., sier Håland.

Påmeldingen er åpnet, så det er bare å «hive» seg på.

Er det noen i klubben som lurer på noe om denne turneringen, ta kontakt med Leif Sigurd (90059870).

Enkleste påmelding er å gå inn på hjemmesiden, aktiviteter, 50+.