Siste nytt

Bedriftsgolf

BEDRIFTSERIEN 2022

Velkommen til Bedriftserien sesongen 2022.
19 lag er påmeldt til årets turnering. Dermed var det mest praktisk å trekke lagene i tre puljer og kjøre et sluttspill til høsten. Altså gå vekk fra divisjonssystemet.
Hyggelig er det å ønske tre nye lag velkommen. Eye-share, et programvarefirma på Forus, med egersunderen Jan Eric Torres Gløpstad som kontaktmann. Egersund Trål er den andre nye deltakeren. Her er det Karen Gajhede som styrer laget. Og Norgeshus der Espen Stornes er kapteinen.
Reglene er de samme. Vi spiller som lag, med fullt handicap (opptil 36.0). To spillere på hvert lag. Disse trenger ikke være tilknyttet bedriften, men det er et ønske at minst den ene er det. Ingen spillere kan delta på flere lag. Vanlige golfregler gjelder, og det er stableford poeng det spilles om. Lagscoren blir det beste laget (beste spilleren) oppnår på hvert hull. Vinneren får to poeng på «tabellen», uavgjort gir ett til hver…

Vedlagt følger kampoppsettet. Disse tidene vil bli reservert i golfbox. Det er full anledning til å endre spilletid hvis lagene enes om det. Da må dere reservere tid selv. VIKTIG: Prøv gjerne å fremskynd i stedetfor å utsette!
Alle innledende kamper må være ferdigspilt innen 1.7. Sluttspill avvikles etter ferien. De to beste lagene i hver pulje, pluss de to beste treerene deltar det. Lover bedre resultatservice fortløpende i år….
Kampresultat må rapporteres til Leif Sigurd senest dagen etter spilt kamp. Det er nok med SMS på tlf 90059870. Samme kontakt hvis spørsmål om serien.
Seriekontigenten er satt til 1200 dette året. Faktura kommer.
Vandrepokalen havnet i fjor hos Aker Solution.

HUSK: Dette skal være kjekt. Vis god sportsånd og «kos dokke»…..

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar