Siste nytt

Bedriftsgolf

REGLER  Bedriftserien  2020

logo

Velkommen til ny sesong !

I skrivende stund er det meste uvisst, men oppsettet på årets bedriftsserie er i alle fall klar. Vi får bare håpe at ting normaliserer seg og at samfunnet glir sakte men sikkert tilbake til en normal igjen. Så også med golfen…

Lagene er delt opp i tre puljer. Dette med bakgrunn i fjorårsresultater.

Spilleformen er kjent,  men vi repeterer  det gjerne. Hvert lag stiller med to spillere til oppsatt kamp. Vanlige golfregler gjelder, og det er stableford poeng det spilles om. Spillerene spiller vanlig på sitt hpc. (max 36). Lagscoren blir det beste laget (beste spilleren) oppnår på hvert hull.  Vinneren får to poeng på «tabellen», uavgjort gir ett til hver. Og null hvis det blir tap.

Ved ferdigspilt serie vil vinneren av pulje 1 være bedriftsmester 2019. Vinnerene av pulje 2 og 3 blir puljevinnere. Det beste laget i pulje 2 og 3 rykker opp en pulje til neste år. Nummer 6  i pulje 1 og 5 i pulje 2 rykker ned en pulje tilsvarende.

Vedlagt følger kampoppsettet. Disse tidene er reservert i golfbox. Det er full anledning til å endre spilletid hvis lagene enes om det. Da må dere reservere tid selv. Prøv gjerne å fremskynde i stedet for utsettelse.

Spørsmål om regler etc ta kontakt med Leif Sigurd på tlf  90059870.

 

NB!  Kampresultat MÅ rapporteres til Leif Sigurd senest dagen etter spillt kamp. Det er nok med SMS til 90059870.  Eller mail til  leif@dabb.no.

 

Og husk: Dette skal være kjekt.  Og vis god sportsånd:  FAIR  PLAY.

 

NB!  Seriekontigenten  er satt noe lavere dette året (1000 kroner). Faktura kommer.

Vandrepokalen havnet i fjor hos Altifiber til odel og eie. Så nå begynnes det på nytt…..

Legg igjen en kommentar