Siste nytt

Bedriftsgolf

REGLER  Bedriftserien  2019

logo

Velkommen til ny sesong !

Vi har forandret litt på opplegget i år. Dette på grunn av antall påmeldte, samt å legge til rette for jevnere kamper.

Lagene er delt opp i tre puljer. Dette med bakgrunn i fjorårsresultater, samt handicap på deltakerene. Puljer med sju lag, det vil sei at alle spiller mot alle. (6 kamper i løpet av sesongen.)

Spilleformen er kjent, men for nye repeterer vi det gjerne. Hvert lag stiller med to spillere til oppsatt kamp.Vanlige golfregler gjelder, og det er stableford poeng det spilles om. Spillerene spiller vanlig på sitt hpc. (max 36). Lagscoren blir det beste laget (beste spilleren) oppnår på hvert hull.  Vinneren får to poeng på «tabellen», uavgjort gir ett til hver. Og null hvis det blir tap.

Ved ferdigspilt serie vil vinneren av pulje 1 være bedriftsmester 2019. Vinnerene av pulje 2 og 3 blir puljevinnere. De to beste lagene i pulje 2 og 3 rykker opp en pulje til neste år. Nummer 6 og 7 i pulje 1 og 2 rykker ned en pulje tilsvarende.

Vedlagt følger kampoppsettet. Disse tidene er reservert i golfbox. Det er full anledning til å endre spilletid hvis lagene enes om det. Da må dere reservere tid selv. Prøv gjerne å fremskynde i stedet for utsettelse.

Spørsmål om regler etc ta kontakt med Leif Sigurd på tlf  90059870.

 

NB!  Kampresultat MÅ rapporteres til Leif Sigurd senest dagen etter spillt kamp. Det er nok med SMS til 90059870.  Eller mail til  leif@dabb.no.

 

Og husk: Dette skal være kjekt. Ta godt i mot evt nye spillere.  Og vis god sportsånd:  FAIR  PLAY.

 

NB!  Seriekontigenten må betales før første kamp spilles. Den er satt noe lavere dette året.

Legg igjen en kommentar