Smitteverntiltak i Egersund Golfklubb

Egersund Golfklubb innfører med øyeblikkelig virkning følgende regler gjeldende for spill og opphold i Maurholen Golfpark.

· Det er forbudt å oppholde seg mer enn 10 personer i klubbhuset samtidig.

· Husk å til enhver tid opprettholde god avstand til hverandre – minimum 1 meter.

· Vask deg godt på hendene før du ankommer golfanlegget, og gjerne når du kommer til golfanlegget. Host/nys i albuekroken, med påfølgende vask av hender. Følg de – til enhver tid gjeldende – hygienetiltak som myndighetene råder en å følge.

· Smittede personer, personer som sitter i karantene, personer som har virussymptomer eller på annet vis mistenker at en selv kan være smittet, har ikke adgang til spill i Maurholen Golfpark. Dette av hensyn til andre, friske spillere.

· Klemming og det å håndhilse etter endt spill anses som DÅRLIG etikette. Nå anses det som god etikette å ikke klemme og å ikke håndhilse etter spill.

Det er ikke styret sin vurdering at banen må eller bør stenges slik situasjonen er nå. Dersom vi på et senere tidspunkt blir nedstengt av helsemyndighetene, vil vi selvfølgelig etterkomme det.

I tøffe tider er det særlig viktig å kose seg innimellom, og å holde seg i god fysisk aktivitet. Vi tenker at det å spille golf i Maurholen kan være bra i forhold til begge disse delene.

Skal vi sammen bekjempe spredning av viruset, slik myndighetene ber oss om, må enhver ta sitt individuelle ansvar å følge de retningslinjer som myndighetene setter. Så opptre fornuftig, hold avstand til hverandre og rett deg etter de generelle hygienetiltakene som myndighetene har oppfordret oss til, også når du ferdes i Maurholen Golfpark.

Styret i Egersund Golfklubb