Klar for Borgertoget?

Egersund Golfklubb stiller selvfølgelig i Borgertoget på 17.mai.  Det har de siste årene vært litt dalende interesse for å delta under Golfklubbens flagg i Borgertoget – så nå er det på tide å snu trenden!

Golfklubben er klar over at mange av våre medlemmer går i toget, for andre lag og foreninger – gjerne sammen med egne barn.  Vi forstår den prioriteringen!  Vi vet også at andre velger å se Borgertoget fra tilskuerplass av ulike grunner – vi respekterer selvfølgelig det valget!

Men, for golfklubben er det viktig å vise seg fram for både folk og sponsorer! De som spiller golf er «vanlige folk», og det må vi vise fram!  Myten om hvem golspillerne er – at det er en «sosseidrett» for pengesterke folk må avmytifiseres! Vi må få fram at golfsporten er en sport for alle – for alle aldersgrupper, menn og kvinner, fra alle sosiale lag!  Vi som spiller golf til vanlig i Maurholen, vet dette!  Men myten om hvem golfspilleren er, lever fortsatt i lokalmiljøet vårt…

Styret håper at akkurat DU kan være med å bidra til at golfklubben framstår i Folketoget som det vi er – nemlig folkelig.  For deltar akkurat DU, så blir det jo folkelig!

Oppstillingen for Golfklubben er i Skriveralmenningen – mot Strandgaten, bak Egersund og Husabø skolekorps.  Vi møtes der klokka 15:45 – gjerne med bag/tralle, eller annet golfutstyr – og så setter vi sammen vårt preg på årets Borgertog!

Heia EGK!