Siste nytt

Bedriftsgolf

REGLER  Bedriftserien  2017

logo

Velkommen til ny sesong !

Da er vi klar for sesong to i bedriftserien i Maurholen.  Dette året er vi 20 lag (bedrifter),  fra Bryne i nord til Sokndal i sør. Vi ønsker spesielt velkomne de to nye lagene fra Jæren.  Reklamebyrået Glødefisk  som sammen med advokatfirmaet Haver, stiller et lag.  Likedan Hå Rugeri, en velrenommert  bedrift som er svært stor innen kyllingoppdrett.  Nye er også ProNav og Dalane Tidende.  Vi håper at alle lagene vil trivs med turneringen og ha det gildt sammen med motstanderen, selv om det konkurreres om viktige poeng.

Spilleform:

Det spilles etter NGFs regler og retningslinjer. Turneringen spilles som Fourball Stableford  med fullt handicap   (max 36) for alle spillere.  Best oppnådd Stableford poeng  fra hvert lag måles mot hverandre. Det spilles 9 hull og banens sloopingtabell  brukes på vanlig måte.  Hvem kan delta?  Hvert lag består av to spillere. Laget kan også benytte reserver, men da må disse rapporteres inn til turneringsleder på forhånd. En spiller kan bare spille på et bedriftslag.

Bane og kamper:

Kampene spilles i Maurholen.  Alle kampene  forsøkes spilles på terminfestet tid. Disse tidene er reserverte på banen. Hvis det er vanskelig for et av lagene å spille kampen til oppsatt tid, må det laget som ønsker å forandre ta det opp med motstanderen så fort som mulig. Hvis lagene er enig om å endre spilletid, må kampen spilles så snart som mulig. Bruk golfbox og finn ledig tid !  Det kan ofte være lurt å framskynde i stedet for å utsette kamper. Det hoper seg ofte opp på slutten….  Etter innspill fra i fjor prøver vi å få spilt de innledende kampene til ferien.  Vi har fire puljer a 5 lag. Da blir det  fire kamper i seriespillet  for hvert lag. De fire beste i fjorårets turnering er ”seedet” , i hver sin pulje. Oppsettet etter det er ren loddtrekking.  De to beste i hver pulje går videre til sluttspill i august.  Kvartfinalene og semiefinalene blir  høytidelig trukket.

Fremmøte:

Laget møter i god tid før kampstart. Dersom et lag ikke møter til oppsatt tid, uten at annet er avtalt, innrømmes seieren til motstanderen. Kampen kan avvikles selv om laget stiller med bare en spiller. Men da vil denne spillerens score telle i sin helhet.

Poengberegning:

Lagets poengsum er lik summen av lagets beste poeng på hvert hull. Det gis 2 poeng for seier,  1 poeng for uavgjort og 0 poeng for tap.  Ved poenglikhet når serien er ferdigspilt, er det innbyrdes oppgjør som er avgjørende. Hvis det fortsatt er likt vil ”målforskjell” være neste kriterie.   Hvis et lag ikke møter tildeles motstanderen  seieren og 2 poeng. Og 10-0 i målforskjell.  ”Hjemmelaget” er ansvarlig for å sende inn kampskjema senest dagen etter kamp.

Kostnader:

Startkontigent  må være betalt før det spilles første kamp.  Hvis det er noen lag som har deltakere som ikke er medlem av EGK ,  eller tre-klubb  medlem i Ogna, Jæren og Egersund:  Ta kontakt med Leif Sigurd.  Så finner vi en gunstig ordning.

Premiering:

De tre beste lagene  samt spillerene i sluttspillet blir premiert.  For å få premie som spiller må en ha spilt minst halvparten av kampene.

Resultater og oppdateringer finner du på hjemmesiden  egersund-golfklubb.no ,  aktiviteter , bedriftserien.

VIKTIG:  Vis god sportsånd, ha det gildt og tenk alltid Fair Play.

 

Lurer du på noe? Ikke nøl med å ta kontakt med turneringsleder  Leif Sigurd Fisketjøn, tlf 90059870.

 

LYKKE  TIL !

Legg igjen en kommentar