Velkommen til ny internett side

Etter noen uker med nedetid, er vi nå stolte av å kunne presentere den nye nettsiden til Egersund Golfklubb. Etter at den gamle siden var noe utdatert har vi nå gått «live» med en helt ny og «up to date» web løsning.

Målet er at nettløsningen skal dekke alle de gamle funksjonene vi hadde tidligere på nettsiden, men også ha støtte for ny teknologi. Derfor er den nye nettsiden såkalt «responsive», det vil si at den tilpasser seg automatisk til mobile enheter/nettbrett når man surfer på sidene våre.

image

Man vil nok oppleve at noe innhold fra den gamle siden mangler, men vi jobber kontinuerlig med å oppdatere og legge inn gammelt meny innhold og utvalgte artikler fra tidligere.

Navigering på siden er litt forandret, og foregår nå fra «Topp menyen».
navigering

Som med de fleste nyvinninger, vil vi nok erfare utfordringer og mangler i den første tiden, så derfor ber vi alle om å komme med innspill/forslag til forbedringer vi kan gjøre på nettsiden vår.

Du kan kontakte web/it komiteen på adressen:

miwi@egersund-golfklubb.no