Kiwi Rogaland 50+ slår alle rekorder!

Også på Ogna første mai var det rekordpåmelding. Ventelista for å få være med var lang. Våre medlemmer er raske med å melde seg på. 20 EGK ‘ere stilte til start, og disse viste godt igjen på resultatlisten.

Tradisjonen tro var det Ogna som sto for tur til å arrangere denne populære turneringen den første dagen i mai. Værmeldingene var ikke de beste, men startfeltet på 72 spillere møtte opp. Nå viste det seg at yr.no heldigvis tok feil igjen, og det ble minimalt med regn.

Banen viste seg fra en bra side, årstiden tatt i betraktning. En del banearbeid  førte til noen GUR, men det ble løst på en bra måte.

I år er det som kjent to klasser for både damer og menn. Og det er i de eldste klassene vi gjør det best. Den eldste herreklassen ble vunnet av Åge Sørensen, med gode 33 poeng. Sammen med Martin (32p) og Odd (31p) var det disse tre som sørget for lagpoengene til EGK i denne runden.

Neste runde går på Preikestolen GK. Dessverre kolliderer det med klubbturen til Danmark, så vår deltakelse der inne blir svært begrenset. Etter det (26. mai) er det Maurholen sin tur. Denne turneringen ble fulltegnet på noen få timer…

Resultater Ogna: (fullstendige resultater i golfbox).

Damer 50+:

1. Tone B. Orstad Sandnes 34 p

3. Marianne Gravdal EGK 29

Sammenlagt etter to av ni runder ligger Mia og Marianne på de to første plassene.

Damer 65+:

1. Åse Kyllingstad Sandnes 37p

2. Astrid Robertson EGK 31

3. Møyfrid Hellvik EGK 27

Sammenlagt etter to av ni runder ligger Astrid på en flott 2. plass og Elsa Hovland på 4. plass.

Herrer 50+

1.Torgeir Tunge Stavanger 38p

7. Martin Tendenes EGK 32

Sammenlagt etter to av ni runder ligger Martin på en sterk 3. plass. Leif Sigurd er nest beste EGK’er  som nummer 9.

Herrer 65+:

1. Åge Sørensen EGK 33 p

3. Odd Hovland EGK 31

Sammenlagt etter to av ni runder er Åge nummer 4. (han har bare spilt en runde). Nest beste EGK’er er Odd Hovland på en flott 5. plass.