Klart for vårmedal fra uke 16!

I flere år har seniorene holdt det gående med medal i klubben – noe som er fantastisk! Sist år gjorde vi et forsøk i å starte opp med medal for resten av klubben også, noe som gav mersmak!

Som ifjor er vi nødt til å prøve dette ut i en periode før vi eventuelt viderefører det. Vi begynner med uke 16-22 og ser om interessen fortsatt er der.

Nytt i år er at man melder seg på i golfbox hver uke. Runden kan spilles hvilken som helst dag i uken, så lenge man er påmeldt i golfbox! Fordelen med dette er at alle kan sjekke oppdatert score selv i golfbox.

Det er også gjort noen endringer i klassene i år. Medalen er lagt opp slik at det skal være lettere for nybegynnere å være med. Derfor, alle med hcp 0-17,9 spiller i klasse A og de fra 18-36 i hcp spiller i klasse B.  Ellers konkureres det i Bruttslag, nettoslag og eclectic.

Netto slag; Man huller ut alle hullene, uansett hvor høy score man for på det enkelte hull. Når runden er ferdig, trekkes antall mottatte slag fra brutto score.

Bruttoscore; Det antall slag som faktisk er brukt på et hull eller en runde, inkl. eventuelle straffeslag.

Eclectic;Her er det om å gjøre å score lavest score pr hull gjennom hele sesongen. Det er den til enhver tid beste scoren pr hull som teller sammenlagt.

Litt praktisk informasjon:

• Startkontigent pr runder er satt til kr 30,- og betales før runden starter.
  • Scorekort skal være tydelig utfylt, og fullstendig med dato og signatur fra markør.
  • Ferdig utfylt scorekort legges i klubbhuset, i kasse markert «Medal»
  • Det spilles kun 9 hull.
  • Det er ikke tillatt å «gi putter» og det er heller ikke lov med mulligan!
  • Herrer spiller fra gul tee og damer spiller fra rød tee.

Dette er for alle! Enten du er en erfaren spiller eller du er helt ny! Meld deg på i golfbox!