Egersundsmatchen: Årets siste Klubbmester kåret!

Klubbmesterskapet i Matchplay er avgjort. Det var Svein Andreassen som til slutt vant en spennende finale mot Torbjørn Lunde.

Matchspill er gøy !  Helt fra første runde i Egersundmatchen ble spilt på forsommeren har det blitt spilt mange gode og jevne kamper. Kampene blir spilt med full handicap, noe som gjør at alle har en sjanse…

Finalen som ble en jevn batalje. Etter første runde lå Svein og Torbjørn helt likt. Svein avgjorde det vel på hull 11,12 og 13. Det forspranget holdt helt inn. Og sluttresultatet ble 2/1. Det vil si at Svein var to opp med et hull igjen å spille.

Årets vinner, Svein Andreassen, sammen med fjorårsvinneren Kjell Iversen.

Svein Andreassen har vært så nær, så nær flere år. Senest i fjor tapte han finalen. Også de andre årene har han kommet til kvart eller semiefinale. Derfor var denne KM tittelen veldig fortjent.

Turneringsleder Eivind Løyning er godt fornøyd med årets mesterskap. Mange kjekke kamper og mange gode tilbakemeldinger, sier han. Vi får evaluere denne turneringen og se om vi kan forbedre produktet. Det eneste jeg kommer på er et litt strammere kampprogram. Stort sett ble kampene spilt til riktig tid, men utsettelser forplanter seg fort videre. Og så kan vi vel ikke basere oss på å spille finale sent i oktober fremover, sier Eivind.