50+ : For en herlig revansj !

Etter en litt rusten start på årets 50+ turnering fikk Egersund Golfklubb litt av en revansj på Ogna lørdag. I et mildt talt vekslende vær viste våre spillere mye godt spill …….

Og det kjekkeste av alt:  Vi vant lagkampen !  Det var viktig for klubben å vise at vi var bedre enn det som ble prestert på Solastranden i første runde. Og det ble gjort til gangs. Banen var bøt, og været viste seg fra alle årstider. Men hva gjør vel det når resultatene er med oss….

Best av alle våre var Åge Sørensen. Han oppnådde veldig gode 38 poeng. Noe som holdt til en andreplass av de 69 deltakerne. Han hadde samme poengsum som vinneren, men kom bak pga høyere handicap. Åge hadde en litt ujevn runde. To flotte birdier på pluss siden, og to ergerlige stryk på den andre siden.

Åge Sørensen

Et fattig poeng bak Åge finner vi Kjell Iversen. Han hadde en utrolig sterk første ni (22 poeng), men klarte ikke helt å følge opp på de siste. Likevel: Fjerde plass og 37 poeng er imponerende. Et poeng bak Kjell igjen er Leif Sigurd Fisketjøn på resultatlisten. Noe som holdt til en sjetteplass. Dermed sørge Åge, Kjell og Leif Sigurd for lagsummen til Egersund denne gangen. Det er som kjent de tre beste poengsummene fra hver klubb (uansett klasse) som teller her.

I dameklassen glimtet både Møyfrid Hellvik og Astrid H. Robertson til. Begge klarte 35 poeng som holdt til flott dobbeltseier. Møyfrid nummer en, da hun har lavere handicap enn Astrid. Solid og godt spill av begge to. Jane E. Fardal kom på en fin femteplass. Så en kan trygt si at EGK damene demonstrerte styrke !!

Fra venstre: Astrid Robertson, Kjell Iversen og Møyfrid Hellvik

Helgens plasseringer gjorde særdeles godt i sammendraget. I skrivende stund var ikke det oppdatert, men vi kommer tilbake til det.

Neste runde i 50+ er på Randaberg den 21. mai. Der er det i skrivende stund hele 29 spillere på venteliste for å få være med…..