Dagens EGK’ er: Ja mennesket som bruker mye tid i Maurholen

Det kunne nok vært en overskrift på en presentasjon av mange av våre medlemmer. Men denne gang handler det om Tommy….

Navn:    Tommy Løvbrekke

Alder:   34 år

Status:  Gift med Torunn

Tre barn: Tuva (8), Julian (5) og Jens (1)

Yrke:     Feltingeniør i Schlumberger

Hpc:      9,5

tommyt
Tommy Løvbrekke

Tommy har en finger borti det meste som skjer i Maurholen. Dugnad, tillitsverv i både styret, banekomite, turneringskomite og webkomite.  Turnusjobben fører til mange fridager. Mange av disse blir brukt i Maurholen. Til stor glede for klubben. Alltid positiv og ser muligheter der andre ser problemer.

Hvordan  og når begynte du med golfen? Det var Dagfinn Seglem som fikk meg til å begynne. Jeg tok kurset på Jæren og spilte på Ogna før vi fikk banen i Maurholen. Startet vel for ca 10 år siden.

Hva er det kjekkeste med golf? Først og fremst det sosiale og samholdet. Pluss konkurranseinstinktet da…

Beste golfopplevelse? Det må være den gangen jeg gikk i flight med Olaf Hovland og han fikk hole in one på hull 4. Senarioet etterpå glemmer jeg aldri.

Favorittbane i Norge og utland? Jeg har ikke spilt så mange baner, men i Norge er favoritten selvsagt Maurholen. I utlandet må svaret bli Cruden Bay i Scotland.

Favorittkølle i bagen? 56 graders wedgen

Hva kunne du tenkt deg annerledes i klubben vår? Involvere enda mer folk spesielt i dugnadsarbeid. Dette arbeidet er helt avgjørende for å drive en klubb på vårt nivå. Og klubben har alltid oppgaver som passer den enkelte. Og så kunne jeg håpet på enda større rekruttering, spesielt på damesiden. Vi har mange ivrige damer, men det er god plass til flere.

Din målsetting med golfen? Jeg vil være med på å gjøre Maurholen til Norges beste 9 hulls bane.