KM i PUTTING og LONGEST DRIVE.

Nå er det på tide å krone de mest presise og de mest lengstslående i klubben!  Lørdag 22.august går klubbmesterskapet i putting og i Longest drive av stabelen i Maurholen golfpark.

Klubbmesterskapet i Putting.

Puttingmesterskapet vil bli gjennomført på treningsgreenen utenfor klubbhuset.  Alle påmeldte spillere vil måtte gå gjennom en innledende runde der en skal putte seg gjennom en 18 hulls puttingrunde på færrest mulig slag.  To og to vil bli sett opp i samme flight, der en er markør for hverandre.  En «slår ut» annenhver gang slik at det blir retferdig i forhold til å lese den andres linje…

Utfra disse resultatene går de fire med lavest score direkte videre til en «head to head» semifinale, der vinneren går videre til finalen.  De to vinnerne av semiefinalen møtes så i en «head to head» finale – der vinneren kan krone seg med tittelen, Klubbmester i putting 2015.

Det vil være en klasse for herrer og en klasse for damer.  Begge klasser vil spille samme oppsatte bane.

Klubbmesterkapet i Longest drive

På hull 7 vil klubbmestrene i Longest drive bli kåret.  Alle påmeldt herrespillere spiller fra Hvit tee, mens alle påmeldte damespillere spiller fra Rød tee. Alle spillere får mulighet til å slå 5 baller med driveren.  Den spilleren som slår lengst, og holder ballen i Fairway, kan krone seg som klubbmester i Longest drive 2015.

Turneringskomiteen håper at mange stiller opp på denne – noe uhøytidelige turneringen.  Vi ser for oss en fullsatt terasse ved klubbhuset der det drikkes kaffi og drøses i godt sosialt lag mens innbitte puttingkonkurranser pågår på putting-greenen.  Etter at puttingmesteren er kåret, beveger de spillerne som vil være med på Longest drive-konkurransen seg bort til hull 7.  Det er ikke krav til at en må delta i begge konkurransene dersom en melder seg på.  En kan velge en av konkurransene, eller begge.

Da håper vi i turneringkomiteen at mange melder seg på og deltar i disse uhøytidelige, prestisjefullte konkurransene den 22.august!