Klubben

Nytt skilt på klubbhuset!

En kan trygt påstå at det nye skiltet på klubbhuset er med å heve førsteinntrykket når en ankommer Maurholen. Vi ønsker å fremstå ordentlig og skikkelig, og da var det ti år gamle skiltet ( som hadde sett sine beste dager) mer enn moden for utskifting!

Les mer »

Gledelig økning i medlemstallet!

Så langt har denne sesongen vist en fin utvikling i medlemstilgangen. I motsetning til den trenden som oppleves i Golf Norge,  har vi en vekst på ca 6%.  Den flotte gjengen som står bak VTG har en stor del av æren for det.

Les mer »

Nytt kurs: Verv en venn eller kollega?

Veien til golf fortsetter. Nytt kurs starter 8. og 9. august. Kjenner du noen som har lyst til å få denne muligheten til å sjekke ut golfen? Da gjelder det å tipse og motivere venner og kjente. Og kanskje hjelpe til med påmelding via nettsiden….

Les mer »

Medlem nummer en – nå i sytti!

Vi gratulerer Pete Seglem med 70 årsdagen som ble feiret i helgen. Pete, som medlem nr 1 i klubben, har en stor del av æren for at anlegget vårt er den perlen vi alle er så stolt av. Vi ønsker at Pete i sin nye pensjonstilværelse blir mye å se i Maurholen.

Les mer »

Greenfeebillett lotteriet trukket!

Det var rett og slett en enorm interesse for greenfee billettene som skulle loddes ut til klubbens medlemmer. Hele 182 ønsker kom inn, fordelt på 66 medlemmer. Og da sier det seg selv at ikke alle ønsker ble oppfylt…

Les mer »